Jak se to děje? Jak to stát dělá? KLÍČ - a jak se ubránit

22.07.2013 11:58

Je to prosté. Český stát má nastavany pro občany takové podmínky, které vydrží občané přežít ve značné míře tak do 50 let, možná i méně. Je to systém takový, aby se občané chtě nechtě prostě v určitém středním a vyšším věku dostali do finančních obtíží. A jakmile se tohle jednou stane, zpravidla už tomuto člověku není pomoci, protože stát použije řádně utajený a zakamuflovaný klíč systémových opatření k likvidaci takovéhoto občana.

Seznam opatření, aby se lidé nedožili spokojeného stáří, ale aby mohli být zlikvidováni systémem státu na bázi ekonomicko byrokratické nezákonné likvidace.

Smysl tohoto počínání-chorobná myšlenka a obava z toho, že stát nemá na vyplácení sociálních dávek, zvrhlé uvažování o tom, že namísto výplaty sociálních dávek občanům se vytunelují jejich souromé kapsy směrem do státní pokladny. Tento trend trvá, neustává. Zamaskovat zemřelé a úbytek populace má nekontrolovatelný příliv pracovníků ze zahraničí.

Proto ten nesmyslný počet nových a nových zákonů ve kterých se nevyznají ani právníci, proto ta citelná síla policejního státu, proto se politici snaží vyvolat v občanech dojem, že jaksi jsme chudým státem, který si nemůže dovolit dát občanům takové platy a podmíky, aby byli občané spokojeni, aby se nemuseli stále zadlužovat, aby nemuseli spát na ulicích.

A když už je občan jaksi ekonomicky ,,načatý" tedy má již nějaké finanční problémy, nastoupí na likvidaci tohoto občana známý klíč státu, praktikovaný plošně: soudní obsílky, exekutoři, jejich trestní oznámení

BLOKACE MZDY + ZÁROVEŇ BLOKACE BANKOVNÍHO ÚČTU

což je klíčovým faktorem problémů české populace,

neboť OKAMŽITĚ od okamžiku blokace těchto dvou kanálů příjmu peněz je z občana UMÍRAJÍCÍ ČLOVĚK