La Strada - pomoc při diskriminaci v zaměstnání

11.09.2013 19:58
Dobrý den,
 
na občanskou poradnu jsem se již obrátil asi tak před 5ti lety s mým problémem. Paní poradkyně hlavně hlídala cca 45 minut času, který na mně měla, a dělala zápisky. Toť vše. Jsou placeni státem, a sbírají statistcké informace o dění, o lidech.
 
JAK SPRÁVNĚ PÍŠETE, SPOUSTA VĚCÍ TU NENÍ NANSTAVENO, JAK BY MĚLO BÝT. JDE O GENOCIDU EKONOMICKY SLABŠÍ SKUPINY OBYVATEL PODLE § 400 TRESTNÍHO ZÁKONÍKU, KTERÉ SE NA NÁS DOPOUŠTÍ NA VŠECH OBČANECH NAŠE VLÁDA TÍM, ŽENÁM DÁVÁ EXISTENĆNÍ MINIMUM VE VÝŠI 2200,-KČ, NAMÍSTO SKUTEČNÉHO EXISTENČNÍHO MINIMA PRO OBČANA NA ZACHOVÁNÍ SI JEHO PRÁVA NA ŽIVOT.
 
Mnoho  tisíc Čechů umírá v ulicích. Charita nefunguje, bezdomovci se musí spokojit v Praze s jednou miskou 250ml polévky denně+2krajíce chleba-nic víc. O víkendu mají nárok jen na tu 1xpolévku denně, bez chleba.
 
Je to útlak českého národa. Je dobře, že lidé hledají pokojné cesty, a ti hodní a již vysílení jdou až tak daleko, že se nechají takto pomalu utrápit, zabít státem Česká republika. Ale je otázka, jestli to tak chceme mít pořád, jestli dovolíme, aby i našim dětem se tohle dělo. A jestli jsme se opravdu rozhodli podvolit se takovéto zvůli státní, že tu Češi pomřeme. Opravdu to takto chceme mít?
 
Standartní cesty o nápravu selhávají. Média mlčí. Tak nezbývá nic jiného, než se postavit tomuto Satanovi DOSTATEČNĚ na odpor, jestli chceme přežít. Jde o nás o všechny Čechy. Ale možná že situace ještě nedozrála natolik, aby si to český národ dostatečně uvědomoval. Ale je to škoda, protože je škoda každého zmařeného osudu, každého zmařeného života...

 

Od: J. Pelíšek (jiri.pelisek@hotmail.com)
Odesláno: 11. září 2013 19:49:28
Komu: LaStrada, Pomoc (pomoc@strada.cz)


Jiří Pelíšek
Přeju všem bytostem hezký život v lehkosti, zdraví, a radosti."

www.jpelisek.estranky.cz           www.DotazyVlade.etranky.cz

 

Od: J. Pelíšek (jiri.pelisek@hotmail.com)
Odesláno: 11. září 2013 19:49:28
Komu: LaStrada, Pomoc (pomoc@strada.cz)
 
 

Date: Tue, 10 Sep 2013 17:27:15 +0200
Subject: Re: kontakty
From: pomoc@strada.cz
To: jiri.pelisek@hotmail.com
 

 

---------------------------------------------------------------------

Dobrý den, pane Pelíšku,


 

chápu, že se Vy - i spoustu lidí v našem státě - nacházíte ve velmi složité situaci, a souhlasím s tím, že spoustu věcí zde není nastaveno tak, jak by mělo být.
Organizace, na které jsem Vám poslala kontakt, mají zkušené právníky, určitě se na ně zkuste obrátit, více pro Vás v tuto chvíli bohužel nemůžeme udělat.
 
S pozdravem Anna, konzultantka Linky La Strada


*******************
La Strada CR, o.p.s.
P.O.Box 305
Praha 1,  111 21

INFO A SOS linka
tel.: +420 222 71 71 71 (placené volání)

PO: 10.00 – 16.00 (v českém a ruském jazyce)
ÚT: 10.00 – 16.00 (v českém a anglickém jazyce)
ČT: 10.00 – 16.00 (v českém jazyce)

tel: 800 07 77 77  (bezplatné volání)

ST: 12.00 – 20.00 (v českém, ruském, rumunském a moldavském jazyce)

fax.: +420 222 721 810
e-mail: pomoc@strada.cz

https://www.strada.cz
*******************


Dne 6. září 2013 7:42 J. Pelíšek <jiri.pelisek@hotmail.com> napsal(a):
Dobrý den slečno Anni,
 
děkuju. Po téměř roce malý krok snad k lepšímu. Buhužel těsně před tím, než mne ještě chtějí uvěznit.
 
V tomhle státě se spravedlnosti člověk nedovolá. Na to už jsem přišel. Není tu síla, která by spravedlnost důsledně prosadila. A dokud se tu nebude přísně dodržovat deklarace lidských práv, a úmluva proti mučení a jinému násilí, pak to tu v tomhle státě vypadá hůř jak na divokým západě. S tím rozdílem, že tam by aktéry těhle zvěrstev moderního holocaustu rovnou odstřelili kulkou. Kdežto tady naopak jsouto oni, kdož jsou ozbrojeni, na autech mají napsáno například ,,pomáhat a chránit" nebo ,,domácí péče" a při tom je to spolu se soudy a státními zástupci výkonná mafie státu ČR.
Ale do kriminálu patří podle mezinárodních úmluv o lidskýchpráveh ti soudci, co mi cca 15 let nedovolí přístup k mým odměnám za vykonynou práci, ne já. A tak tam taky nepůjdu. 

 
Dnes jsem si všiml dalšího fenoménu co se tu v ČR na občanech děje. Jde o sociální systém charity. Je to, skoro jako by ani ta charita nebyla. Dnes mi bylo z hladu tak špatně, že jsem málem zkolaboval na ulici. Musel jsem si jít ukrást do obchodu trochu pečiva, abych se najedl. Jinak bych určitě omdlel. Stát má jaksi papírově ošetřeno, že poskytuje charitu, ale ti lidé, to jsou chodící trosky, co tam chodí. Oni jim pořád dávají v těch charitách jen 1x misku polévky, a dnes jsem k tomudostal jeden malý rohlík. A prý máme nárok na 2 jídla denně. To druhé jídlo je pořád 2 krajíce chleba a nic k tomu, bez čaje, bezničeho, s sebou do tašky. Vidím tam ty lidi, jak jsou znavení, před smrtí.
 
Podám dnes opět tedy trestní oznámení na hromadné poškozování zdraví, ohrožování na životě občanů ČR provozováním charity za asistence sociálních pracovníků, která je naprosto nedostatečná. Odborníci výživoví poradci a hygienická stanice ČR ať k tomudají své stanovisko. Ta jídla zdaleka neobsahují dostatek výživových prvků potřebných pro zdravý organismus dospělého člověka. Na to, aby z člověka se stalo něco degradovaného nedostatečnu péčí a stravou opravdu stačí jen pár dní, nemusejí to být měsíce, vidím to ve tvářích a v očích těch lidí.
 
Podle dokumentu, podepsaného státy Evropy, tedy i českou republikou, deklrace lidských príáv" tyto státy musejí dorovnávat příjem občanů do takové výše, která je s to zajistit občanovi důstojný život. A tady je možná práce i pro Vás, ,,LaStrada", aby zaměstnanci dostávali dorovnávání do reálného jejich existenčního minima, nikoli do toho státem nesmyslně nastaveného ve výši 2200,-Kč, to je totiž podvod zestrany státu, ze strany bývalých ministrů financí, a práce a sociálních věcí nejen na občany ČR, ale je to podvod na celou EU, která přiznala české republice statut ,,bezpečná země". Nikde v oficielních smlouvách či mezinárodních paktech se nedočtete, že by ČR měla nastaveny takto nízké limity výplat exist.minima. Jsou to pokoutné praktiky úředníků, kteří jimi šikanují obyvatelstvo, a sabotují tak řádný chod státu. Následně pak mnoho obyvatel nezákonně kriminalizují, při tom by měli kriminalizovat státní úředníci nejprve sami sebe, protože se na obyvatelstvu dopouštějí trestné činnosti týrání, a mučení bezdomovectvím, ničením jejich rodin, jejich segregací z běžné společnosti, a podobně. Jenže zde není síla, která by tyto státní úředníky potrestala, a tak na jejich nacistické praktiky dplácejí stále jen občané ČR.
 
Dnes mi i sociální pracovník, který má pracovištěna armádě spásy v Holešovicích v Praze potvrdil, že si uvědomuje, že zmíněný holocaust postihuje nejvíce Čechy kolem 40 - 55 let. Ví to. Ale není schopen s tím cokoli provést, jen to pozoruje, a nechá lidem nalévat 1x  misku polévky jak hlavní jídlo. Lidé tam se pohybující jsou již téměř nepohyblivé trosky.
 
Můj problém a moje situace by se velmi snadno vyřešila, kdyby nějaký orgán, či síla která je schopná a kompetentní postavit státní úředníky, dopouštějících se výše zmíněných zločinů proti lidskosti mimo službu, a potrestat je, aby někdo uznal, žese na mně děje bezpráví a přestali mne testně stíhat. Celá léta mi nenechávají vůbec nic na přežití. A teď, stejný úřad, který mi toto dělá, mne chce trestat za to, že peníze nemám. Česká republika je takto na úrovni rozvojové země, a rozhodně tak nepatří anido EU, ani do NATO.
Česká republika je bezprávní, zločinecký, mafiózní stát. Vůbec bych se nedivil, kdyby zde nějak zasáhly mezinárodní organizace hájící lidská práva, anebo kdyby do ČR byla povolána vojska jiného státu, aby zde dohlížela na bezpečnost občanů ČR, a na naplňování ustaovení dokumentů o lidských právech. Protože jde o život nejen mně, ale i mnoha tisícům dalších obyvatlů ČR. Takto se vláda ,,naoko" kryje, že másociální systé, ministr práce a soc. věcí Drábek drze se chvástal, že Česko je sociální stát. NENÍ. To, co česká láda s lidem českým provádí, j podobné tomu, jako kdyby miminko, které má vypít denně 500ml mléka, dostávalo jen 20 ml. mléka. Takové mimi by brzy zemřelo vysílením. Tak to přesně dělá vláda ČR svému lidu. tedy jej mučí a týrá. při tom je vázanátato vláda mezinárodními úmluvami, které hovoří zcela jasně. Stát je povinen zajistit občanovi takový příjem, který by byl s to, mu zabezpečit důstojný život 


 
Jiří Pelíšek
Přeju všem bytostem hezký život v lehkosti, zdraví, a radosti."
www.jpelisek.estranky.cz 
 
 


 

Date: Thu, 5 Sep 2013 16:37:00 +0200
Subject: kontakty
From: pomoc@strada.cz
To: jiri.pelisek@hotmail.com
CC: pomoc@strada.cz

 
Vážený pane Pelíšku,
 
posílám Vám kontakty, o kterých jsme mluvili.
 
Přeji Vám hodně sil při řešení Vaší situace.
 

Poradna pro občanství, občanská a lidská práva
Adresa a sídlo hlavní kanceláře:
Ječná 7, 120 00 Praha 2 - Nové Město
 


  Telefon recepce: 270 003 280  

 
Sociální služby:


270 003 288
270 003 281
 

 
Osoby zbavené svobody: 270 003 288 605 064 665

 
Migrace: 270 003 281  

 
Lidská práva a rovné příležitosti:

270 003 281

 

 
E-mail: poradna@poradna-prava.cz
 
 
 

Chcete-li nás osobně navštívit, je třeba se předem telefonicky ohlásit recepci a domluvit si schůzku.

Tohoto však není třeba každou středu, kdy máme v rozmezí od 10:00 do 17:00 hodin tzv. úřední den. Naši klienti nás tak mohou, v tomto časovém rozmezí, kdykoliv navštívit a to bez nutnosti předchozího sjednání schůzky.

https://www.poradna-prava.cz/kontakty.html
       
       
  https://www.obcanskeporadny.cz/component/option,com_poradny/Itemid,8/filter,1/view,poradny/    
  https://dluhy.obcanskeporadny.cz/

 
   
       
 

Praha 1

Občanská poradna Praha 1

Jakubská 3
110 00 Praha 1
Hlavní město Praha
Email:
Telefon:
222 310 110
Web:
Bezbariérový vstup:
Ne

Praha 12

Občanská poradna PROXIMA SOCIALE, o.s.

Rakovského 3138
143 00 Praha 12
Hlavní město Praha
Email:
Telefon:
241 770 232
Web:
Detašovaná pracoviště:
Bezbariérový vstup:
Ne
 
 
 

Praha 2

Občanská poradna Společnou cestou, o.s.



Spytihněvova 4
128 00 Praha 2
Hlavní město Praha
Email:
Telefon:
223 011 642
Web:
Bezbariérový vstup:
Ano

Praha 3

Občanská poradna REMEDIUM Praha 3

Křišťanova 15
130 00 Praha 3
Hlavní město Praha
Email:
Telefon:
272 743 666
Mobil:
605 284 737
Web:
Bezbariérový vstup:
Ne

 
S pozdravem Anna, konzultantka Linky La Strada
 


*******************
La Strada CR, o.p.s.
P.O.Box 305
Praha 1,  111 21

INFO A SOS linka
tel.: +420 222 71 71 71 (placené volání)

PO: 10.00 - 16.00 (v českém a ruském jazyce)
ÚT: 10.00 - 16.00 (v českém a anglickém jazyce)
ČT: 10.00 - 16.00 (v českém jazyce)

tel: 800 07 77 77  (bezplatné volání)

ST: 12.00 - 20.00 (v českém, ruském, rumunském a moldavském jazyce)

fax.: +420 222 721 810
e-mail: pomoc@strada.cz

https://www.strada.cz