Trestní oznámení s podezřením na autogenocidní politiku státu ČR vůči vlastnímu lidu :

22.07.2013 19:54

Trestní oznámení s podezřením na autogenocidní politiku státu ČR vůči vlastnímu lidu :

PROHLASENI o antisocialni autogenocidni politice statni moci Ceske republiky,resp. jeji vykonne mafie,tak, jak je dle meho nazoru skutecny stav k cervnu 2013.

Proto jsem v cervnu 2013 zaslal nize uvedene trestni oznameni:

                  Nejvyssimu statnimu zastupitelstvi CR
Na vedomi dale:
                  Ustavnimu soudu Ceske republiky
                  Nejvyssimu komisari pro lidska prava pri OSN
                  Mezinarodnimu trestnimu tribunalu v Haagu

Je zapotrebi nahradit ve stavajicich funkcich vsechny, kdo se jakymkoli zpusobem podileli, nebo podileji na praktikach odporujicim umluvam o lidskych pravech. Toto se v Ceske republice muze tykat vetsiny soudcu, mnoha uredniku a politiku. Je zapotrebi nahradit tyto lidi mladymi, dat jim prostor, dat prostor tem, kdoz budou dusledne dodrzovat ustanoveni umluv o dodrzovani lidskych prav. Teprve pak se obcanum Ceske republiky bude ve sve zemi dobre a spokojene zit. Dosud tomu tak neni, lidska prava jsou poslapavana temer vsude v CR.

Trestni oznameni - stiznost

Timto podavam trestni oznameni - stiznost na neznamou skupinu pachatelu, ktera je slozena z osob organu statni moci Ceske republiky, jako jsou soudci, exekutori, ale take politici, vsichni ti obcane Ceske republiky, jez se podileji nebo v minulosti podileli na schvaleni zakonu a legislativy, a na jejim uplatnovani v praxi, a to takovych, ze mi jako obcanovi ze strany pracovniku statni  zakonne moci Ceske republiky, vcetne pracovniku justice Ceske republiky byly odejimany veskere mnou vydelane penize a odmeny ze mzdy, coz povazuji za sikanu, nezakonnou persekuci, ktera je proti umluve  ,,Deklarace lidskych prav a svobod. Protoze mi na zaklade techto diskriminacnich legislativnich opatreni a zakonu, ktere jsou v rozporu s umluvou ,,Deklarace lidskych prav a svobod" takto statni moc zabranila cerpat veskere odmeny za mou vykonanou praci, neponechavaje mi ani existencni minimum, nebot mam cela leta zablokovany mzdy i bankovni ucty,takze se k penezum-k odmenam za vykonanou praci prakticky vubec nedostanu, a toto trva jiz vice jak 10 let, nyni jsem nucen umirat v podminkach bezdomovectvi, ve spine, smradu, hlady a jsem vazne nemocen. Vsichni ti, kteri se podileji, nebo v minulosti podileli na tomto mem tryzneni,se vuci mne tak dopousteji zlocinu proti lidskosti,protoze jiz nyni citim ze umiram na bezdomovectvi,ve spine,bez jidla,bez leku,bez absolutne zadnych penez. Vyse zminena skupina obcanu CR, vykonavajici statni moc mne tak zbavila meho zakladniho prava-prava byt pracujicim obcanem ve sve rodne zemi.Tim zminena skupina pachatelu se na mne dopousti dlouhodobe porusovani Deklarace lidskych prav, muci mne a tyra, cimz se na mne dopousti zlocinu proti lidskosti. Povinnosti uredniku statni moci,podle Deklarace lidskych prav, je mi v pripade exekuci ponechat moje odmeny za vykonanou praci v takove vysi,abych mel penize na jidlo, na bydleni, na osaceni, na hygienu. toto ale statni moc Ceske republiky v mem pripade ani zdaleka nedodrzuje. Navic mne mafiozne tito obcane stihaji, a podvodne mne kriminalizuji za to ze nemam v poradku zaplacene sve financni zavazky, jako jsou napriklad alimenty vuci mym detem. jak bych mohl mit platby jakekoliv v poradku,kdyz jsou mi neustale pres 10 let zabavovany vsechny penize,ktere mely byt mou odmenou za vykonanou praci? Cela ta dlouha leta jsem tak nucen,abych mel z ceho zit,abych mel na jidlo, si vypujcovat penize jinde, mnohdy i s vysokym urokem.Ale kdyz chci zit, a ne umrit,musel jsem si vypujcovat,jelikoz mi nebyly vyplaceny odmeny za mou praci. Z tohoto duvodu nemohu byt zamestnancem,protoze bych neprezil ani jeden mesic. Proto jsem dlouha leta volil spise podnikani, kde jsem obcas nejake penize do ruky za vykonanou praci dostal. Bankovni ucty jsou mi cela leta blokovany, a mzda take.
Protoze mam informaci, ze takto je v Ceske republice tryzneno a tyrano zhruba 140000 obcanu Ceske republiky ze strany statni moci, podavam timto take podnet k trestnimu stihani nezname skupiny pachatelu z rad politiku, z rad vlady, pro podezreni z trestneho cinu autogenocidni antisocialni politiky Ceske vlady vuci vlastnimu lidu, vuci ekonomicky slabsi skupine obyvatel. Nebot kdyz odpoji vladni moc cloveka od jeho prijmu,je tento clovek prakticky v ten okamzik odsouzen k smrti v podminkach bezdomovectvi, spiny, o hladu, bez hygieny. Takova snrt je pomerne rychla, ale neni znama statistika zemrelych, a kde konci jejich mrtva tela. Pred smrti jsou tito lide ale zpravidla zkriminalizovani, je jednoduche kdyz cloveku odejmou penize najit paragraf, podle ktereho jej mohou uveznit. takovy clovek je uz prakticky fyzicky odrovnany, nezridka uplne nebo z casti zlikvidovany, a to nemluvim o spolecenske a psychicke ujme, ktera je vladou Ceske republiky na techto lidech pachana, s vedomim vlady o statistikach,kolik lidi je bezdomovci-neboli kolik lidi prave umira. O lidi kteri zemrou se pak statni pokladna samozrejme starat nemusi. Nejdrive jsou tito obcane nalezite vysati z penez, s vysokymi poplatky nejen soudum, ale i soukromym ci soudnim exekutorum, ruzna penale a dalsi navyseni, jsou financne vysati jejich pribuzni a pratele, a pak se stat takto vycerpanych lidi snadno zbavi,proste jen je nech prakticky nejaky cas bez penez, a oni brzy zemrou. Na jejich misto pak prijde na radu dalsi generace takto postizenych obeti teto sadisticke zvule pracovniku statni a politicke moci Ceske republiky. Protoze bezdomovectvi se jinak,nez umiranim nazvat neda. Zadam o presetreni, zda ministri,kteri verejne prohlasuji v mediich, ze v urcite dobe li ceske republiky nedostane duchod, protoze Cesky stat na to nebude mit penize, zda tito ministri se nedopusteji trestneho cinu pripravy autogenocidy, a timto tvrzenim zda neni jiz naplnena skutkova podstata takovehoto trestneho cinu.
Citim se podveden ze strany statni moci, a to tim, ze mi poskytnul stat tzv. existencni minimum na mesic ve vysi 2200,-Kc. Pod nazvem existencni si predstavim,ze mohu z teto castky fyzicky jako obcan existovat - tedy zit po cele obdobi,na ktere je tato davka poskytnuta. Ale ve skutecnosti tomu tak neni. Ani pri nejlepsi vuli si z teto castky nejsem schopen zaplatit na mesic tramvajenku v Praze, jidlo s dostatecnym mnozstvim vyzivovych latek pro organismus cloveka, leky. Jiz po zhruba 10 dnech jsem zjistil, ze nemam penize, a jsem tudiz vladou tak odsouzen umirat hlady. Proto timto take podavam trestni oznameni na skupinu neznamych pachatelu pro trestny cin podvodu, nebot mne takto statni moc Ceske republiky vedome podvedla, kdyz mi dala castku 2200,-Kc s tim, ze je to moje existencni minimum. Aby castka byla existencnim minimem pro obcana, musela by podle meho nazoru byt ve vysi alespon 15000,-Kc.

Toto trestni oznameni posilam zaroven do OSN komisari pro lidska prava, a nejvyssimu statnimu zastupitelstvi Ceske republiky, dale Mezinarodnimu trestnimu soudu v Haagu, a mediim, jako jsou deniky a televize.

Doplnujici informace:
Zadam o ochranu me osoby, a o zajisteni moji beztrestnosti v uvedenych vecech, o zastaveni veskerych trestnich stihani vuci mne,nebot jde o mafiozni zvuli a bezcitnou, az sadistickou sikanu uredniku statni moci Ceske republiky vuci me osobe, odepreni mi meho zakladniho prava obcana-prava byt pracujicim obcanem,a statni moc Ceske republiky se tak s dusledky z toho vyplyvajicimi na mne dlouhodobe dopousti zlocinu proti lidskosti..urednici statni moci Ceske republiky se tak na mne dopousteni nekolika trestnych cinu a to dlouhodobe,pricemz mne navic kriminalizuji za situaci,kterou svym protispolecenskym kriminalnim chovanim sami vytvorili. Je to mafiozni zvule obcanu zastupujicich statni moc Ceske republiky, s prvky nacismu a s prvky sadismu. Jde tedy o politiku statu, ktera se vymyka lidskosti.

Zadam o ochranu me osoby a o zajisteni me osobni bezpecnosti. Mam opravnenou obavu z mafiozniho pronasledovani pracovniku statni moci Ceske republiky, mam obavu o svuj zivot.

Vzhledem k mnozstvi obcanu,kteri jsou takto persekuovani jako ja, dle dostupnych informaci jde o vice jak 140000 ekonomicky slabsi skupiny obcanu Ceske republiky, vzhledem k tomu se jedna o autogenocidni politiku Ceske vlady proti vlastnimu lidu. Jestlize vlada ma statistiky o tom,ze na ulicich v CR umira 140000 lidi nebo jim tato situace bezprostredne hrozi, a nic neudela pro zachranu techto lidi, pak jde o vedomou genocidu techto obcanu, tedy jsou trestne odpovedni za takoveto jednani pred mezinarodnim tribunalem,pokud nebude justice CR chtit tuto situaci resit, a tyto odpovedne pracovniky Ceskeho politickeho systemu za autogenocidni politiku potrestat. Bohuzel na vine jsou i soudci, kteri svymi rozsudky takto sve obeti-tedy obcany postizene blokaci mzdy i bankovniho konta odsoudi v postate k trestu smrti, a to ve velmi kratke dobe-k trestu smrti bezdomovectvim, o hladu, ve spine, tito postizeni lide se jaksi musi dlouhodobe,nez zemrou,smazit ve vlastni stave sveho potu a sve spiny, Vim ze se to necte hezky, ale jde o novodoby projev sadimu a nacismu, kde prostrednictvim legislativy ktera odporuje umluvam o lidskych pravech-tedy je nezakonna, se muci obcane Ceske republiky.A soudci jsou ti vykonavatele,kteri toto dilo as tryzneni a smrt takto postizenych lidi dokonavaji.Nechapu, jak je mozne, ze nekdo, kdo se dopousti na mne nekolika trestnych cinu, a mozna i autogenocidniho jednani v dnesni dobe,uprostred Evropy neni potrestan, a naopak jeste muze vymyslet, jak mne zkriminalizovat, jak mne fyzicky zlikvidovat. Z casti uz se jim ma fyzicka likvidace podarila, jsem vazne nemocen, a je to dusledek kriminalniho jednani statni politicke moci vuci mne, resp. je to dusledek potlaceni lidskych prav a pachani zlocinu proti lidskosti vuci me osobe. Je ale mozne, ze takto persekuovanych lidi je onech 140000 obyvatel, ba mozna jeste vic. Jestlize statni moc zablokuje obcanovi exekucne jeho mzdu, a zaroven mu zablokuje exekucne i jeho bankovni ucet, je to totez, jako kdyby tohoto obcana odsoudili ze dne na den k trestu smrti bezdomovectvim, ve spine, o hladu, bez hygieny. To je ale hyenismus. Takoveto chovani uredniku statni politicke moci v Ceske republice odporuje umluve proti tyrani, muceni, a jinemu nasili, jde o sadisticke chovani techto uredniku statni moci, a pachaji tak na techto obcanech zlociny proti lidskosti.Meli by proto vsichni, kdo se na tomto jakymkoli zpusobem podileji nebo podileli byt postaveni pred trestni tribunal soudu, a meli by byt potrestani a zbaveni moznosti dale vykonavat svou funkci. Meli by byt ve svych funkcich nahrazeni jinymi lidmi, kteri budou dodrzovat lidska prava pri vykonu funkce urednika statni politicke moci.
Dle umluv o lidskych pravech ma obcan pravo na praci, na mzdu za vykonanou praci. Obcan ma pravo na dustojne bydleni, na to aby mel prostredky na jidlo a na dustojne osaceni.

Nepovazuju za dustojne bydleni to, ze muz nemuze bydlet se zenou,ale je jaksi systemem statni moci dotlacen k tomu,ze musi bydlet na pokoji o rozmeru 20metu ctverecnych se sesti muzi,ktere ani nezna, kteri jsou vulgarni alkoholici. Nepovazuji za dustojne, ze obcanovi CR je jaksi vnucovan zivot ne rodinny. Kazdy obcan prece at muz nebo zena chce zit partnerskym kvalitnim zivotem Tato moznost je ale v CR jiz mnoha lidem odeprena,prave z duvodu financnich persekuci statni moci CR. Nepovazuji za dostatecne,abych jedl denne jen chleb a vodu,obcas nejaky kolac a caj. Muj organismus toto vydrzel 8 mesicu,kdy mi existencni minimum nedovolovalo si koupit kvalitnejsi jidlo,jsem vsak z toho jiz vazne nemocen.Nepovazuju za dustojne to,ze si 10let nemohu koupit spodni pradlo,protoze mi statni urednici stale berou vsechny me penize,ani to,ze musim chodit ve znacne roztrhanych kalhotach,protoze na jine nemam. Nepovazuju za dustojne to, ze tudiz nemam penize na doplatek za leky,ani na to,abych si koupil jizdenku,kdyz se potrebuju dopravit k lekari. Existencni minimum,ktere mi bylo prideleno, mi nepostacuje na nic z tohoto, pricemz statni moc Ceske republiky mi odebrala temer vsechny moje vydelane odmeny po donbu vice jak 10 let, coz odpovida sume, ktera se rovna mnoha statisicum korun. Nenechavaji mi z techto mych odmen temer nic, mnohdy vubec nic. Vlastne se divim, jak to ze jsem jeste na zivu-je to hlavne diky pomoci mych pratel,kteri jsou uz ale take vycerpani a nemohou jiz mi tedy pomoci.

Povazuji za muceni a tyrani tedy za pachani zlocinu proti lidskosti to, ze diky tomu, jak nas obcany vlada podvadi nazvem existencni minimum, a diky tomu, ze mi dlouha leta nenechavaji pracovnici statni politicke moci a justice vcetne prizivujicich se soukromych subjektu takrka vubec zadne penize z mych vydelanych odmen,nebot nyni jako dusledek toho citim ze jiz umiram v podminkach spiny, o hladu,bezdomovectvim,nevim,kolik dni jeste takto mohu prezit.Jako dusledek tohoto muceni jsem vazne nemocen, rozpadla se mi rodina,a veskere vztahy. Umiram nyni osamocen v prostredi ulic. Dusledky vyse uvedene chovani pracovniku statni moci, jak uvadim vyse, se da prirovnat k podminkam umirajicich obeti holokaustu. Clovek se pred smrti a pri umirani samotnem hodne trapi. Statni politicka moc Ceske republiky, a vlada vuci slabsi skupine obcanu vlastniho lidu uplatnuje autogenocidni politiku, a to je velmi nebezpecne pro spolecnost, pro cely svet. Citim to i z obzalob vuci me osobe,ktere jsou postaveny na mafioznich praktikach vsech zucastnenych uredniku, a na smyslenych a lzivych indiciich, ktere museji byt jak statnimu zastupci, tak i prislusnemu soudci znamy, tedy jde o vedome zmanipulovani trestniho rizeni s cilem mne poskodit, zlikvidovat, ze strany uredniku statni politicke a justicni moci, resp. vykonne mafie statni moci Ceske republiky.

Petr Xxxxxxxx, trvale hlasen: ......Nová 1, Nová Ves, 500 00 Czech republic