Dobrý den, to, že jste odmítli převzít - Vážení policisté - trestní oznámení dle značky níže, nic nemění na tom, že toto trestní oznámení bylo podáno na státním zastupitelství ČR, i na mezinárodních institucích a soudech. Tedy žádám justici o přešetření t

16.10.2013 06:27

Dobrý den, to, že jste odmítli převzít - Vážení policisté - trestní oznámení dle značky níže, nic nemění na tom, že toto trestní oznámení bylo podáno na státním zastupitelství ČR, i na mezinárodních institucích a soudech. Tedy žádám justici o přešetření trestné činnosti zúčastněných policistů a dalších státních zaměstnanců, jak v tr.oznámení uvádím, a jejich případné řádné potrestání. Tuto zprávu posílám opět souběžně na další kompetentní instituce v ČR i ve světě, a médiím na vědomí toho, co se v ČR děje, jak jsou zde potlačována lidská práva, dále jsou tyto informace poskytnuty veřejnosti ČR i ve světě, včetně událostí souvisejících se všemi trestními oznámeními, která jsem v r. 2013 podal, a jejich kopie též. Tedy o všem již ví celý svět, a světové organizace. Informace byly přeloženy do angličtiny, a jsou již k dispozici nevratně celému světu na mnoha místech internetu. Tedy pravdu již neututlá ten, kdo by chtěl, a zločinci, mafie doufám dojde spravedlnosti tak, aby se občanům této země lépe dýchalo.

 
Tato zpráva byla v kopii odeslána na vědomí: ..státnímu zastupitelství ČR
 
a dále
 
byly odeslány kopie-na vědomí pro: Oubudsman Evropy, Oubudsman ČR, Nejvyšší komisař pro lidská práva při OSN, Mezinárodní Trestní soud v Haagu, Mezinárodní soud pro lidská práva, světovým a českým médiím.


 

Potvrzení o odmítnutí podání
ÚŘAD : podatelna PP MVCR, 17089 Strojnická 27, Praha
Název žádosti : Trestní oznámení na zúčastněné policisty a zaměstnance Krajského ředitelství policie Pardubického kr
Číslo evidenční : 26021/2013
Identifikátor SS :  
Datum evidence : 15.10.2013 11:32:26
Přijato od : jiri.pelisek@gmail.com ()

Vaše podání 26021/2013  bylo odmítnuto dne 15.10.2013 11:32:26 z dalšího zpracování na úřadu podatelna PP MVCR.
Důvod odmítnutí : rozhodnutím obsluhy EP.