Trestní oznámení - pro velezradu - pro genocidní výroky presidenta Ing. Miloše Zemana vůči členům politické strany Zelení Česká republika

13.09.2013 14:54
Pro: Vrchní státní zastupitelství Praha
 
Kopie: Oubudsman Evropy, Oubudsman ČR, Nejvyšší komisař pro lidská práva při OSN, mezinárodní trestní soud v Haagu, Mezinárodní soud pro lidská práva, světovým a českým médiím, senátu ČR.
 
      Trestní oznámení - pro velezradu prezidenta - jeho genocidní výroky vůči členům politické strany Zelení Česká republika
  
Podávám tímto trestní oznámení na prezidentaa české republiky z důvodu velezrady, které se dopustil svým genocidním povelem a výrokem na adresu členů politické strany Zelených Česká republika.
 
Pan prezident Ing. Miloš Zeman, vrchní velitel armády ČR se dne 12.9.2013 veřejně vyjádřil na adresu členů politické strany Zelení Česká republika opakovaně vyjádřil, a potvrdil svůj výrok zpředchozích dnů cituji: ,,vypálit, počůrat, posolit" což ve mně jako občanovi vyvolává pocity jako když byla vyhlazována obec Lidice v České republice vypálením a vyvražděním jejích obyvatel. Je to vědomé vzbuzování nacistického strachu v lidech presidentem, který skutečně může svým výrokem, svým povelem způsobit ozbrojené jednání vojenských jednotek, případně iniciovat různé nacistické skupiny.
 
Pan prezident si nesmí dovolit jakékoli genocidní výroky na adresu vlastního obyvatelstva. Pokud tak činí, dopouští se na obyvatelích vlastní země trestného činu příprava Genocidy, případně genodidy samotné. Protože tak bezostyšně opakovaně činí, musí být proto souzen mezinárodním trestním soudem. Pan prezident Ing.Miloš Zeman se dopustil tímto opět velezrady vůči státu Česká republika, zaútočil svými vyhrůžkami na adresu politické strany ,, Zelení " na svrchovanost demokracie našeho státu, a šíří strach vůči vlastním obyvatelům nacistickým vyhrožováním. President Miloš Zeman by měl být proto senátem České republiky okamžitě zbaven sé funkce prezidenta. Prezident, který veřejně při mítincích říká slova genocidy směřované vlastnímu lidu, cíleně na vypálení členů jedné politické strany státu Česká republika, který tak veřejně nabádá k nacismu, je ostudou našeho státu.
 
Všichni politici by si měli uvědomovat v každém okamžiku, co svými ústy mohu způsobit, a způsobují. Všichni politici by měli dodržovat kodex slušného člověka. Pokud toho nejsou schopni, ať si jdou své mafiozní nacistické praktiky provozovat třeba do volné divočiny v pralese, mimo lidskou civilizaci.
 
Nacismus a jeho propagaci český národ nemůže a nebude tolerovat žádnému člověku, natož politikovi vlastní země.
 
( Pane Tomáši Garyku Masaryku, pane Václave Havle, dej Vám Bůh klidného odpočinku ).
 
Jiří Pelíšek,
občan České republiky, trvale hlášen: xxx, 257 51 Bystřice, Dne 28.8.2013 vysegregován státními zaměstnanci města Pardubic z přechodného bydliště: Věry Junkové 447-Studánka, Pardubice

 
Přeju všem bytostem hezký život v lehkosti, zdraví, a radosti.