Soudní jednání-hlavní líčení, kde mně chce okresní soud v Benešově u Prahy uvěznit na dlouhá léta za to, že mi kradl všechny peníze po dobu 15 let...

26.07.2013 08:23

Soudní jednání-hlavní líčení, kde mně chce okresnísoud v Benešově u Prahy uvěznit na dlouhá léta za to, že mi kradl všechny peníze po dobu 15 let...Chtějí mně uvěznit, a utýrat k smrti, abych nebyl vidět, chtějí mně fyzicky zlikvidovat z tohoto světa. A kdo potrestá ty soudce a exekutory z okresního souduv Benešově za to, že mi kradli 15 let úplně všechny peníze, a vůbec je nezajímalo, zčeho budu žít??... Musím býtpoto zproštěn všech obvinění, trestní stíháníprotimně vedené musíbýt zastaveno.

Jednání soudu-tedy trestní hlavní líčení je stanoveno na 26.7.2013 ve 12 hodin, v budově okresního soudu v Benešově. V této budově, ale jsousoudci, kteřína mně dlouhálétapáchajítrestnou činnost mučenía týrání podle § 400 trestníhoákona, čímž zapříčinilimojezávažnáonemocnění, a moji segregaciz běžnéspolečnostiiodrodiny. Pracovníci tohoto soudu, kteří  se na tomto jednání celou dobu podílejí, považuju proto za zločince, možná že jde o organizované zločinné spolčení těchto a dalších osob. Vůbec nechápu, jak je možné že žijeme v taktonehorázně barbarském státě, kde zločinci a alkoholici se sadistickými a nacistickými sklony smějí vykonávat, a také vykonávají soudcovskou činnost, exekutorskou a další činnost..